Wie ben ik?

Na het afronden van mijn Havo ben ik direct gaan werken en daarnaast blijven leren. Een zoektocht naar wat ik leuk vond in een baan en vooral hard werken om een rijke toekomst op te bouwen. Dat is gelukt! 

Op mijn 23ste kocht ik mijn eerste huis. Ik leed een fijn leven, had leuke banen met groei potentie en ik had een mooie basis opgebouwd. Tot ik erbij stil ging staan of ik dit leven de komende jaren wilde blijven leven. 

Maatschappelijke plaatje

Ik ben de afgelopen jaren door mijn leven heen gerend om te kunnen voldoen aan het maatschappelijke plaatje en dat wilde ik niet meer. Ik wilde bewuster en minder gehaast leven, meer kunnen genieten van kleine momenten en de tijd met mijn gezin. In mijn werk wilde ik mij meer en echt dankbaar voelen, iets doen vanuit mijn passie, mijn talenten beter in kunnen zetten en iets doen waar ik echt blij en gelukkig van word. 

Life en Talent Coach

Begin 2020 heb ik mijn super leuke baan opgezegd om volledig voor mijn kinderen te zorgen, ben ik mij gaan richten op mijn persoonlijke ontwikkeling en gestart met de studie voor Lifecoach. Een traject waarin ik mijzelf beter ben leren kennen, bewuster ben gaan leven en alleen nog maar de dingen doe die echt bij mij passen. 

Zomer 2022 ben ik mijn eigen onderneming gestart als Life & Talent Coach. 

Ik help je het talent en potentieel uit jezelf te halen, zodat jij een leven vanuit jouw passies, zowel privé als in je werk kunt creëren! 

Ervaring

De afgelopen 15 jaar heb ik gefungeerd als tussenpersoon binnen de werving & selectie en daarna binnen een agency in de fashion.  

Persoonlijk en menselijk contact waren key, waarbij ik altijd op zoek was naar de juiste balans voor alle partijen. Hierdoor heb ik veel ervaring in het voeren van gesprekken, in diverse branches, met verschillende personen en in het doorgronden van ware behoeftes. 

Binnen de zakelijke dienstverlening en de hospitality, heb ik met plezier anderen gecoacht naar een passende baan. Een passende baan die op papier in eerste instantie niet logisch leek, maar waar iemand met zijn of haar kwaliteiten wel volledig tot recht kwam, gaf mij de grootste voldoening. 

In de Retail sloot ik mijn dag met een grote glimlach af door mijn klanten echt verder te helpen, blij te maken en nog beter te laten presteren. 

Een ander verder helpen door iemand echt te doorgronden, goed te luisteren en behoeftes naar boven te halen, zijn altijd de rode draad in mijn carrière geweest en is mijn talent en passie! 

Mijn volgende stap is om als Life & Talent Coach jou te helpen ook een persoonlijke ontwikkeling door te maken! 

Over mij