Dit ga je ontdekken in mijn 10 weeks persoonlijk programma!

Het is mijn missie om je dichterbij het leven te brengen waar je echt gelukkig van wordt! Niet dromen over je leven, maar leef je dromen. Dat is mijn motto!

In het 10 stappenplan voor persoonlijke groei en de gouden formule tot succes ga je nadenken over, en de antwoorden vinden op de vragen:

 • Waar sta ik?
 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Hoe kom ik daar?

Inschrijven  

In dit traject leer jij jezelf beter kennen door te begrijpen waar je vandaan komt, waarom je doet wat je doet, waar je blij van wordt, wat je talenten zijn en hoe je deze kan inzetten om een succesvoller leven te leiden.

In 10 weken komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Waar sta ik nu in mijn leven?
 • Waar kom ik vandaan?
 • Positief Zelfbeeld
 • Waar word ik blij van?
 • Persoonlijke Waardes
 • Gedachtes en Overtuigingen
 • Wat wil ik?
 • Passie en Talent
 • Hoe kom ik bij mijn doel?
 • Juiste keuzes maken

Een voorproefje van enkele resultaten die je kunt verwachten na het volgen van het 10 weeks programma zijn;

Resultaten
Meer doen van de dingen waar je van houd
Het omzetten van negatieve gedachten, gedrag en gewoonten naar positieve patronen
Het vergroten van je zelfvertrouwen
Je relaties met anderen verbeteren
Je carrière verbetert
Hoe kom ik bij mijn doel?
Juiste keuzes maken

De ervaring van iemand die jou voorging

Voordat ik begon met mijn persoonlijke ontwikkelingsplan, was ik niet ontevreden over mijn leven, maar voelde ik mij vooral geleefd worden. Ik was altijd druk.

Met het 10 weeks programma zoom je elke week in op bepaalde aspecten in je leven en sta je stil bij je gedrag en emoties. Zo wordt je bewust van je patronen. Sommige onderdelen behandelende we samen wat langer als andere onderwerpen, hier heeft Angelique een goede kijk op. Ze is flexibel hierin en werkt erg professioneel.

Door elke week met je ontwikkeling bezig te zijn, ga je patronen herkennen en doorbreken en uiteindelijk werken aan een mooi einddoel.

Bedankt Angelique voor het helpen bewust te worden en doorbreken van de oude patronen.

Ik geniet nu bewuster van al het mooie in mijn leven en voel me minder druk

Liefs
M

Mijn hulpvraag aan Angelique was of zij mij kon helpen meer grip te krijgen op mijn eigen leven. Ik ben een vrouw, die net als veel andere vrouwen, (te veel) ballen in de lucht houdt waardoor je het gevoel hebt overal tekort te schieten en je leven een chaos lijkt.

Na een fijn eerste gesprek waarin duidelijk uitgelegd werd welke stappen we zouden zetten gingen we aan de slag. Ik voelde me heel erg fijn en gehoord door Angelique en zij heeft mijn leven weer overzichtelijk gemaakt door stap voor stap samen met mij te kijken waar patronen vandaan komen en hoe ik die kan veranderen om zo dichter tot mijn doel te komen.

Als er even een ander urgent probleem was om te bespreken was Angelique heel flexibel en meedenkend. Uiteraard moet je alle stappen zelf doorlopen maar Angelique is een topper in het begeleiden hierbij en het gestructureerd en rustig uitleggen wat nu de volgende stap zou moeten zijn.

Je kan wel 10 zelfhulpboeken lezen maar zo’n topcoach als Angelique moet je jezelf gewoon gunnen.
Met haar ‘handleiding’ kan ik vooruit. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om contact met Angelique van Talented life op te nemen.

Angelique is: Professioneel, georganiseerd, duidelijk, begripvol, betrokken, daadkrachtig, deskundig, discreet, doortastend, emphatisch, evenwichtig, flexibel, kan goed luisteren, objectief en ook nog rustig.

Een echte topper dus!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hieronder in en wordt op de hoogte gehouden.

Inschrijven  

10 weeks programma